Over Webinar: Organen-op-chips

Webinar: Organen-op-chips

Organen-op-chips zijn microvloeistofchips die menselijke cellen bevatten en die de werking van menselijke weefsels of organen nabootsen in het laboratorium. Welke rol spelen stamcelbiologie, weefselkweek, microtechnologie en biomaterialen in de ontwikkeling van orgaan-op-chiptechnologie? Waarom is het concept van organen-op-chips zo krachtig, en zijn de eerste toepassingen al beschikbaar? Waar gaat dit veld de komende 10 jaar naar toe? Kunnen we straks een gekweekte ‘mini-versie’ van onszelf verwachten?

Andries van der Meer.jpgDr. Andries D. van der Meer is Universitair Hoofddocent aan de Faculteit Technische Natuurwetenschappen van de Universiteit Twente. Op 18 november zoomt hij in op 'Organen-op-chips' en beantwoordt hij bovenstaande vragen. Aan het eind van zijn presentatie kun je zelf ook vragen stellen. Deelnemen kan via Zoom en Youtube. Om via Zoom te kijken, kun je je hier aanmelden. Via Youtube kun je zonder aanmelden kijken via www.youtube.nl/thekncv.

Mis het niet! Check http://www.kncv.nl/webinars

Prijzen

Deelname is gratis. Je kunt meteen je plek reserveren via Zoom. Let op: er kunnen maximaal 100 deelnemers via Zoom deelnemen.

Reserveer je plek in Zoom