Over Webinar: De regels rondom chemische stoffen; zo zit het

Webinar: De regels rondom chemische stoffen; zo zit het

Eerder dit jaar werd bij een aantal buitenlandse leveranciers de kankerverwekkende stof PCA aangetroffen in de pijnstiller paracetamol. Volgens het College ter Beoordeling van Chemische Stoffen is dat niet gevaarlijk, maar verschillende andere experts trokken dat in twijfel. Dat roept vragen op. Hoe worden de risico’s van een chemische stof eigenlijk beoordeeld? Hoe komt het de meningen van experts zo sterk uiteenlopen? En wie heeft er gelijk?

joankevandijk.jpgDrs. Joanke van Dijk promoveert op het gebied van regelgeving van chemische stoffen en verzorgt voor de KNCV een webinar over dit onderwerp. Op 15 september van 15:00 – 15:30 zoomt zij in op de regelgeving en beantwoordt ze bovenstaande vragen. Aan het eind van haar presentatie kun je zelf ook vragen stellen. Deelnemen kan via Zoom en Youtube. Om via Zoom te kijken, kun je je hier aanmelden. Via Youtube kun je zonder aanmelden kijken via www.youtube.nl/thekncv.

Mis het niet! Check http://www.kncv.nl/webinars

Prijzen

Deelname is gratis. Je kunt meteen je plek reserveren via Zoom. Let op: er kunnen maximaal 100 deelnemers via Zoom deelnemen.

Reserveer meteen een plek in Zoom

Deel met anderen