Over Webinar: Drugsdetectie in enkele seconden met een smartphone, droom of werkelijkheid?

Webinar: Drugsdetectie in enkele seconden met een smartphone, droom of werkelijkheid?

We zijn gewend om meteen antwoord te krijgen als we een vraag stellen, bijvoorbeeld aan een leraar of bij een bezoek aan een winkel. Maar soms moeten we wachten op een antwoord, bijvoorbeeld bij een covid-test of een bloedonderzoek in een ziekenhuis. In dit webinar bespreekt Arian van Asten de laatste stand van zaken rond het werkveld van de chemische mobiele analyse.

Deze drie vragen worden in ieder geval beantwoord in het webinar:

  1. Is robuuste chemische identificatie buiten het laboratorium mogelijk?
  2. Kan een leek een complexe chemische analyse uitvoeren?
  3. Drugs detectie in enkele seconden met een smartphone, droom of werkelijkheid?

Arian van Asten-uitsnedeArian van Asten (53) is sinds 2018 voltijds hoogleraar in de Forensisch Analytische Chemie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Op 13 april zoomt hij in op 'Drugsdetectie in enkele seconden met een smartphone, droom of werkelijkheid?' en zal hij bovenstaande vragen beantwoorden. Aan het eind van zijn presentatie kun je zelf ook vragen stellen. Als KNCV-lid kun je deelnemen via Zoom. Als je geen lid bent van de KNCV, kun je enkel de livestream via de site volgen.

Mis het niet! Check de website.

Prijzen

Deelname is gratis. Je kunt je plek reserveren via Zoom.
Let op: aanmelden via Zoom is alleen mogelijk voor KNCV-leden. Ben je nog geen lid? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je meteen aan als KNCV-lid.

Aanmelden via Zoom!

Je kunt vanaf 15.50 uur het webinar ook kijken via de livestream.